+


 Er din butik sikret mod tyveri og røveri?


 

Lukkelovsændringen gør det nemmere at være røver. når butikkerne lukker senere, så er der mørkere og dermed være færre vidner. Nye tal fra detailhandlens database Crimestat der viser, at der bliver begået flere røverier i butikkerne i de mørke timer mellem kl. 20 og 22. Der er flere metoder til at miniminere disse røverier på. F.eks. kan butikken installere TV-overvågning, benytte det såkaldte Safe Pay-system eller hyre et vagtfirma til at stå for den fysiske sikkerhed.

Vagter fra Dahmlos Security kan være med til at forebygge disse røverier.

Butikker er meget udsat for tyveri/indbrud og der stjæles årligt for msnge mio. kr.

 

 

Der bør foretages overvågning i butikken af uniformererede såvel som civilklædte vagtfunktionærer med det formål at forebygge og opklare kriminalitet i form af røveri, tyveri, misbrug af Dankort og andre uregelmæssigheder blandt kunder, andre uvelkomne samt medarbejdere.

Kontakt derfor Dahmlos Security allerede i dag, og hør hvordan vi sikrer din butik..

For virksomheden kan tv-overvågningen være en nødvendig foranstaltning for at sikre sig mod røveri, tyveri, overfald, dankortsvindel, svind mv. - både i relation til medarbejderne og kunder. TV-overvågning er blot er én blandt flere mulige redskaber til afsløring, forebyggelse og kontrol af lovovertrædelse.

TV-overvågning kan hjælpe til at opklare kriminelle handlinger, når de har fundet sted - men vil du undgå kriminelle handlinger, så skal der være en vagt fysisk til stede.

   
  VI UDFØRER FLERER FORMER FOR SERVICES 24/7

  • Service og butiksvagt
  • Butikskontrol og visitation/ udgangskontrol
     

Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at vi giver et estimeret bud på en opgave. Vi hører gerne fra dig. - ring på 23318070!