+


OM DAHMLOS SECURITY

Dahmlos Security tilbyder sikre og effektive sikkerhedsløsninger inden for vagt og sikkerhed til detailhandlen,byggebranchen og by- og markedsfester.

Vi yder kvalificeret sikring samt service på alle niveauer med hensyn til at være den foretrukne leverandør af sikkerhedsydelser for private- såvel som erhvervsdrivende.

Vagt- og SikkerhedsIndustrien (VSI) er en brancheforening under DI. Som medlem af VSI er vi automatisk tilknyttet brancheoverenskomsten med Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning (VSL).

Medlemskabet er en sikkerhed for, at vi udfører vore vagtopgaver på en seriøs og professionel måde.

Dahmlos Security er ansvarsforsikret gennem Codan Erhverv. Dette giver vore klienter den bedste sikkerhed. Vi har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere sikring af de fleste virksomheder.

Vore vagter har bred erfaring og er bla. aktive i:


Ordentlige løn arbejdsforhold - Vi gør en dyd i at de ansatte trives og  modtager den løn som de er berettiget til. Virksomheden følger den mellem Vagt-og Sikkerhedsindustrien (VSI) og Serviceforbundet/Vagt- og Sikkerhedfunktionærenes Landssammenslutning (VSL) til en hver tid brancheoverenskomst for vagtselskaber..

Ordentlighed i forretningsadfærd - Vi holder hvad vi lover og en aftale er en aftale som meget ikke må brydes.

Win WIn løsning - Vi sammensætter i tæt samarbejde med jer en løsning der giver mening og størst mulig værdi og samtidig sikrer, at vi kan vise et sundt økonomisk overskud hver måned.

Lønsomhed - Vi vil til enhver tid levere kvalitet i forhold til kundens behov og løbende tilstræbe forbedring af kvaliteten med fokus på lønsomhed. Vi er forretningsorienterede og omkostningsbevidste og stræber altid efter at skabe merværdi.

Dahmlos Securiy er medlem af flere foreninger og brancheorganisationer her i blandt:

                  

 

               

  

 

    

Vi har bl.a. arbejdet for:

 

 

     

Byggepladsvagt:

2016: danish construction management, ombygning af Lidl butik, Horsens
2015: Lyngby Entreprise, Ungdomsboliger Jens Baggesensvej, Aarhus.
2015: Lidl, ombygning af Lidl butik, Odense
2012: OK-Fonden, Plejeboliger, Egå
2012: Nissen & Co, Plejeboliger, Egå